Voor en Na: bouwval wordt aangenaam familiehuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: bouwval wordt aangenaam familiehuis

TILL BEHNE TILL BEHNE
Modern Kitchen by Agence ADI-HOME Modern
Loading admin actions …

Vandaag kijken we naar een geweldige transformatie van een vervallen huis dat is omgetoverd in een fijn en aangenaam familiehuis. Het team van Adi-Home verbouwde in het Franse Bischheim onder meer in de keuken, de woon- en eetkamer en twee badkamers. En het resultaat mag er wezen.

Voor: keuken

Dit is de keuken in de oude situatie. Aan de muren te zien was er al een tijdje niets meer aan gedaan. Kortom, de hoogste tijd om de boel aan te pakken.

Na: keuken

Wat een verschil. Strakke witte muren en een prachtige design keuken. We zien alle moderne gemakken die een hedendaagse keuken nodig heeft. Let daarbij op de enorme hoeveelheid aanrechtblad. Hier kan een heel team amateur chefs zijn gang gaan. Door de grote openslaande deuren naar de tuin is het er ook nog lekker licht.

Na: eetkamer

Vanuit de open keuken zie je de eettafel staan. Hierdoor kan degene die kookt altijd contact houden met het gezin of de gasten. Ook hier schijnt door een grote raam veel daglicht naar binnen.

Voor: badkamer 1

Deze badkamer is overduidelijk aan vernieuwing toe. Verouderd sanitair en kranen en zeer gedateerde tegels op de muur. En ook hier ging men flink aan de slag.

Na: badkamer 1

Dit is duidelijk een badkamer die voldoet aan de hedendaagse eisen. Een fraaie vloertegel en een dito tegel aan de muur. Nieuwe kranen, nieuwe sanitair en links aan de muur in design radiator. Fijn is wel dat gekozen is om het karakteristieke raam te behouden, hierdoor blijft een beetje van de originele sfeer van het huis behouden.

Voor: badkamer 2

Voor de tweede badkamer geldt hetzelfde als voor de eerste. Alles is verouderd, gedateerd en de leidingen lopen over de muur. Kortom, de hoogste tijd voor een update.

Na: badkamer 2

Ook in deze ruimte is het gelukt de badkamer naar de 21e eeuw te brengen. Een frisse tegel, nieuw sanitair en het is zelfs gelukt een ligbad in deze ruimte te verwerken. En in ook deze badkamer is er voor gekozen om het originele raam te behouden.

Na: woonkamer

De situatie hiervoor krijgen we helaas niet te zien, maar we mogen gerust concluderen dat het er flink op vooruit is gegaan. Een fijne en aangename ruimte met een fraaie houten vloer en door genoeg daglicht dat door de ramen schijnt.

Zo zie je maar wat de juiste investering in je huis niet al kan opleveren. Is jouw huis ook toe aan een make over? Deze professionals weten wel hoe dat moet. Andere fraaie badkamers kan je hier bekijken. En in dit Ideabook zie je nog een geweldige metamorfose van een huis.

Modern Houses by Casas inHAUS Modern

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!